Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pantallona të shkurtra për meshkuj Pantallona të shkurtra për meshkuj Pantallona të shkurtra për meshkuj Pantallona të shkurtra për meshkuj Pantallona të shkurtra për meshkuj Pantallona të shkurtra për meshkuj Pantallona të shkurtra për meshkuj
Pantallona të shkurtra për meshkuj Pantallona të shkurtra për meshkuj Pantallona të shkurtra për meshkuj Pantallona të shkurtra për meshkuj Pantallona të shkurtra për meshkuj Pantallona të shkurtra për meshkuj Pantallona të shkurtra për meshkuj

Veshje / Pantallona Doku

Pantallona të shkurtra për meshkuj

nga KJL & Co

1.900 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Pranvere - Vere 2014

Pantallona të shkurtra për meshkuj

Model: Ber 11 D1216-13 R228 (e kuqe), O230 (Banane), O225 (Gri e erret)

Model: Ber 01/1 d1216-13 R227 (blusaks), R222 (blu e erret), O226 (bezhe)

Masat: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 36

Cmimi: 1.900 Leke