Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Jelek Xhins per meshkuj Jelek Xhins per meshkuj
Jelek Xhins per meshkuj Jelek Xhins per meshkuj

Veshje / Jelek Xhins

Jelek Xhins per meshkuj

nga KJL & Co

2.100 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Pranvere - Vere 2014

Jelek Xhins per meshkuj

Model: Andi 11/1 736 K234

Masat : S, M, L, XL, XXL

Cmimi: 2.100 Leke / 15 Euro