Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Koncentrat Thane

Çdogjë për Shtëpi / Të Tjera

Koncentrat Thane

nga Grepi Outlet

500 Lekë

Koncentrat Thane

Produkt natyral prodhuar në Tamarë të Kelmendit.

Përbërësit: 100% thanë.

Pesha: 212 ml