Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Marmalatë Qershie

Çdogjë për Shtëpi / Të Tjera

Marmalatë Qershie

nga Grepi Outlet

450 Lekë

Marmalatë Qershie

Produkt natyral prodhuar në Tamarë të Kelmendit.

Përbërësit: 70% qershi dhe 30% sheqer

Pesha: 370 gr