Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Albanian Helicopter services Albanian Helicopter services Albanian Helicopter services Albanian Helicopter services Albanian Helicopter services Albanian Helicopter services
Albanian Helicopter services Albanian Helicopter services Albanian Helicopter services Albanian Helicopter services Albanian Helicopter services Albanian Helicopter services

Shërbime / Shërbime Ajrore

Albanian Helicopter services

nga Viva Group Enterprise Servise

2.100 Lekë

Albanian Helicopter services

Çmimi 2100 lekë referohet për një minutë me Robinson R-44.

Zgjidhni minutat e fluturimit duke klikuar te sasia.

Kapaciteti: 2 pasagjerë & 2 pilotë

Kohë pritje: 20-30 min - pa pagesë

Kohë pritje: 60 min - pagesa 7000 lekë

Taksat portuale: 70 Euro

Shërbimet e ofruara:

1- Kontrollet ajrore te linjave të tubacioneve të gazit dhe naftës.
2- Kontrollet e linjave energjitike dhe telefonike
3- Shërbimet për kompanitë celulare
4- Shërbime për kanalet televizive
5- Shërbime për evente të ndryshme ceremoniale
6- Trasporti udhëtarëve për arsye shëndetsore brenda dhe jashtë Shqipërisë me personel të kualifikuar
7- Misionet për evakuim nga përmbytjet dhe misionet zjarrefikëse

Misionete e fotografimeve ajrore dhe fluturimeve skenike për evente të ndryshme. Organizojmë guida turistike për turistë vendas dhe të huaj. Trajnime dhe kurse fluturimi me personel të kompanisë së njohur Gjermane "AEROHOLI" që operon në të gjithë Europën që në vitin 1992. Shitje dhe dhënie me qera të helikopterëve. Duke patur kapacitet të lartë të aftësive tona për mirëmbajtjen, na siguron që çdo helikopter që ne shesim është në kushte optimale. Ne gjithashtu ofrojmë të njëjtën cilësi të lartë për mirëmbajtjen, si dhe mbështetje për helikopterin tuaj pas shitjes.