Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Homazh Homazh
Homazh Homazh

Vepra Arti / Piktura

Homazh

nga Fondi "Mustafa Faja"

25.000 Lekë

Pikturë ngjyra vaji në kanavace 50 x 70 cm

Autore Sonja Morina