Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra
Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra Jelek per femra

Veshje / Jelek Xhins

Jelek per femra

nga KJL & Co

3.400 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Pranvere - Vere 2014

Jelek Xhins per femra

Model: Lori 07/1 Jeans K234

Larje e zbardhur per stinen

Masat : XS, S, M L

Cmimi : 3.400 Leke / 24 Euro