Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Motor Elektrik Yamaha  - 2019 Motor Elektrik Yamaha  - 2019
Motor Elektrik Yamaha  - 2019 Motor Elektrik Yamaha  - 2019

Mjete Lundrimi / Motor

Motor Elektrik Yamaha - 2019

nga YAMAHA MARINE CROATIA

92.000 Lekë

Shitësi e nis produktin 8 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Motor Eko 1.2 KW = 2.5 kuaj fuqi. Ka marsha për para edhe për mbrapa, punon me bateri makine 12 V - 100 Amper që janë të përshtatshme deri në 6 orë lundrim. Ka Display digital, tregues për gjendjen e baterisë.
Ka një shpejtësi levizje të madhe, motori është universal per të gjithë ujrat (e ëmbla dhe të kripura).