Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dimri

Vepra Arti / Piktura

Dimri

nga Fondi "Mustafa Faja"

6.000 Lekë

Piturë me ngjyra vaji në kompesate

Autor Julian Faja