Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ligji i Xhunglës Ligji i Xhunglës Ligji i Xhunglës Ligji i Xhunglës
Ligji i Xhunglës Ligji i Xhunglës Ligji i Xhunglës Ligji i Xhunglës

Vepra Arti / Skulptura

Ligji i Xhunglës

nga Fondi "Mustafa Faja"

50.000 Lekë

Skulpturë në gurë lumi 60 x 40 x 18 cm

Autor Gent Faja