Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Forcë që Ngrihet Forcë që Ngrihet Forcë që Ngrihet
Forcë që Ngrihet Forcë që Ngrihet Forcë që Ngrihet

Vepra Arti / Skulptura

Forcë që Ngrihet

nga Fondi "Mustafa Faja"

100.000 Lekë

Skulpture ne gur te Dukagjinit, 16 x 23 x 27 cm autor Gent Faja