Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Breshke uji Breshke uji
Breshke uji Breshke uji

Vepra Arti / Skulptura

Breshke uji

nga Fondi "Mustafa Faja"

15.000 Lekë

Ene guri ne forme breshke, 25 x 21 x 15 cm, autor Gent Faja.