Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra
Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra

Veshje / Xhinse

Xhinse per femra

nga KJL & Co

2.900 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Xhinse per femra

Model : Lori 06 45031 UK449

Me shtrat te varur

Slim fit

Masat: 25, 26, 27, 28, 29, 30,

Cmimi : 2.900 Leke