Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dark Souls II

Elektronikë / Lojra

Dark Souls II

nga Grepi Outlet

7.800 Lekë

Publikuesi: Namco Bandai

Zhvilluesi: FromSoftware

Zhanret: Aksion, RPG

Data e Publikimit: 10/03/2014

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.