Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Thief + Bank Heist DLC

Elektronikë / Lojra

Thief + Bank Heist DLC

nga Grepi Outlet

6.200 Lekë

Publikuesi: Eidos

Zhvilluesi: Square Enix

Zhanret: Aksion, Aventure

Data e Publikimit: 23/02/2014

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.