Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dragon Ball Z: Battle of Z

Elektronikë / Lojra

Dragon Ball Z: Battle of Z

nga Grepi Outlet

6.100 Lekë

Publikuesi: Namco Bandai

Zhvilluesi: Namco Bandai

Zhanret: Luftim

Data e Publikimit: 20/01/2014

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.