Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

Elektronikë / Lojra

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

nga Grepi Outlet

5.800 Lekë

Publikuesi: Namco Bandai

Zhvilluesi: CyberConnect2

Zhanret: Luftim

Data e Publikimit: 17/10/2013

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.