Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
NBA 2K14

Elektronikë / Lojra

NBA 2K14

nga Grepi Outlet

5.500 Lekë

Publikuesi: 2K Games

Zhvilluesi: Concepts

Zhanret: Sport

Data e Publikimit: 01/10/2013

Numri i Lojtareve: 7

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.