Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Elektronikë / Lojra

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

nga Grepi Outlet

5.200 Lekë

Publikuesi: Ubisoft

Zhvilluesi: Ubisoft Toronto

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 20/08/2013

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.