Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Lost Planet 3

Elektronikë / Lojra

Lost Planet 3

nga Grepi Outlet

5.100 Lekë

Publikuesi: Capcom

Zhvilluesi: Spark Unlimited

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 25/08/2013

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.