Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Deadly Premonition: The Director's Cut

Elektronikë / Lojra

Deadly Premonition: The Director's Cut

nga Grepi Outlet

5.100 Lekë

Publikuesi: Rising Star Games

Zhvilluesi: Access Games

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 30/04/2013

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.