Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Call of Duty: Modern Warfare 3

Elektronikë / Lojra

Call of Duty: Modern Warfare 3

nga Grepi Outlet

5.100 Lekë

Publikuesi: Activision

Zhvilluesi: Infinity Ward Sledgehammer Games

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 08/11/2011

Numri i Lojtareve: 4

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.