Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gran Turismo 6

Elektronikë / Lojra

Gran Turismo 6

nga Grepi Outlet

5.000 Lekë

Publikuesi: Sony Computer Entertainment

Zhvilluesi: Polyphony Digital

Zhanret: Gara

Data e Publikimit: 28/09/2013

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.