Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
One Piece: Pirate Warriors (Treasure Edition)

Elektronikë / Lojra

One Piece: Pirate Warriors (Treasure Edition)

nga Grepi Outlet

5.000 Lekë

Publikuesi: Namco Bandai, Tecmo KOEI

Zhvilluesi: Namco Bandai

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 25/09/2012

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.