Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Grand Theft Auto Complete (IV + Episodes From Liberty City)

Elektronikë / Lojra

Grand Theft Auto Complete (IV + Episodes From Liberty City)

nga Grepi Outlet

4.900 Lekë

Publikuesi: Rockstar Games

Zhvilluesi: Rockstar North

Zhanret: Aksion, Aventure

Data e Publikimit: 29/02/2014

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.