Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Beyond: Two Souls

Elektronikë / Lojra

Beyond: Two Souls

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

Publikuesi: Sony Computer Entertainment

Zhvilluesi: Quantic Dream

Zhanret: Aventure

Data e Publikimit: 08/10/2013

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.