Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Red Dead Redemption (Game of the Year Edition)

Elektronikë / Lojra

Red Dead Redemption (Game of the Year Edition)

nga Grepi Outlet

3.900 Lekë

Publikuesi: Rockstar Games

Zhvilluesi: Rockstar San Diego

Zhanret: Aksion, Aventure

Data e Publikimit: 10/10/2011

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.