Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Saints Row IV

Elektronikë / Lojra

Saints Row IV

nga Grepi Outlet

3.900 Lekë

Publikuesi: Deep Silver

Zhvilluesi: Volition

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 20/08/2013

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.