Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dragon's Dogma

Elektronikë / Lojra

Dragon's Dogma

nga Grepi Outlet

3.800 Lekë

Publikuesi: Capcom

Zhvilluesi: Capcom

Zhanret: RPG

Data e Publikimit: 22/05/2012

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.