Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
L.A. Noire The Complete Edition

Elektronikë / Lojra

L.A. Noire The Complete Edition

nga Grepi Outlet

3.800 Lekë

Publikuesi: Rockstar Games

Zhvilluesi: Team Bondi Rockstar Leeds

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 15/11/2011

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.