Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Call of Duty: Black Ops

Elektronikë / Lojra

Call of Duty: Black Ops

nga Grepi Outlet

3.700 Lekë

Publikuesi: Activision

Zhvilluesi: Treyarch

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 09/11/2010

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.