Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mortal Kombat (Komplete Edition)

Elektronikë / Lojra

Mortal Kombat (Komplete Edition)

nga Grepi Outlet

3.600 Lekë

Publikuesi: Warner Bros. Interactive

Zhvilluesi: NetherRealm Studios

Zhanret: Luftim

Data e Publikimit: 28/02/2012

Numri i Lojtareve: 4

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.