Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
The Sims 3

Elektronikë / Lojra

The Sims 3

nga Grepi Outlet

3.400 Lekë

Publikuesi: Electronic Arts

Zhvilluesi: The Sims Studio Edge of Reality

Zhanret: Simulator

Data e Publikimit: 26/10/2010

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.