Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Battlefield 3

Elektronikë / Lojra

Battlefield 3

nga Grepi Outlet

3.400 Lekë

Publikuesi: Electronic Arts

Zhvilluesi: DICE (Digital Illusions CE)

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 25/10/2011

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.