Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
WWE 13

Elektronikë / Lojra

WWE 13

nga Grepi Outlet

3.400 Lekë

Publikuesi: THQ

Zhvilluesi: Yuke's Media Creations

Zhanret: Wrestling

Data e Publikimit: 28/10/2012

Numri i Lojtareve: 4

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.