Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Burnout Paradise: The Ultimate Box

Elektronikë / Lojra

Burnout Paradise: The Ultimate Box

nga Grepi Outlet

3.400 Lekë

Publikuesi: Electronic Arts

Zhvilluesi: Criterion Games

Zhanret: Gara

Data e Publikimit: 06/02/2009

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.