Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Tomb Raider (Game Of The Year Edition)

Elektronikë / Lojra

Tomb Raider (Game Of The Year Edition)

nga Grepi Outlet

3.400 Lekë

Publikuesi: Square Enix

Zhvilluesi: Eidos Studios

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 25/02/2013

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.