Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kemishë për burra Kemishë për burra Kemishë për burra Kemishë për burra Kemishë për burra
Kemishë për burra Kemishë për burra Kemishë për burra Kemishë për burra Kemishë për burra

Veshje / Këmisha për Burra

Kemishë për burra

nga Stef

6.500 Lekë

Kemishë për burra
Materiali: Pambuku
Modeli: Prerje klasike me mëngë të gjata.