Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Midnight Club: Los Angeles

Elektronikë / Lojra

Midnight Club: Los Angeles

nga Grepi Outlet

6.800 Lekë
3.400 Lekë

Publikuesi: Rockstar Games

Zhvilluesi: Rockstar San Diego

Zhanret: Gara

Data e Publikimit: 20/10/2008

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.