Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mass Effect 3

Elektronikë / Lojra

Mass Effect 3

nga Grepi Outlet

6.800 Lekë
3.400 Lekë

Publikuesi: Electronic Arts

Zhvilluesi: BioWare

Zhanret: RPG

Data e Publikimit: 06/03/2012

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.