Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dragon Age II

Elektronikë / Lojra

Dragon Age II

nga Grepi Outlet

6.800 Lekë
3.400 Lekë

Publikuesi: Electronic Arts

Zhvilluesi: BioWare

Zhanret: RPG

Data e Publikimit: 08/03/2011

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.