Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Borderlands Game Of The Year Edition

Elektronikë / Lojra

Borderlands Game Of The Year Edition

nga Grepi Outlet

6.800 Lekë
3.400 Lekë

Publikuesi: 2K Games

Zhvilluesi: Gearbox Software

Zhanret: Aksion, RPG

Data e Publikimit: 20/10/2009

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.