Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Asura's Wrath

Elektronikë / Lojra

Asura's Wrath

nga Grepi Outlet

6.800 Lekë
3.400 Lekë

Publikuesi: Capcom

Zhvilluesi: CyberConnect2

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 21/02/2012

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.