Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Batman: Arkham City Game Of The Year Edition

Elektronikë / Lojra

Batman: Arkham City Game Of The Year Edition

nga Grepi Outlet

6.800 Lekë
3.400 Lekë

Publikuesi: Warner Bros. Interactive Eidos

Zhvilluesi: Rocksteady Studios Warner Bros. Games Montreal

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 18/11/2012

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.