Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Sleeping Dogs

Elektronikë / Lojra

Sleeping Dogs

nga Grepi Outlet

6.800 Lekë
3.400 Lekë

Publikuesi: Square Enix

Zhvilluesi: United Front Games

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 13/08/2012

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.