Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dynasty Warriors 7

Elektronikë / Lojra

Dynasty Warriors 7

nga Grepi Outlet

6.800 Lekë
3.400 Lekë

Publikuesi: KOEI

Zhvilluesi: Omega Force

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 29/03/2011

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.