Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2

Elektronikë / Lojra

Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2

nga Grepi Outlet

6.600 Lekë
3.300 Lekë

Publikuesi: Ubisoft

Zhvilluesi: Ubisoft Montreal

Zhanret: Shooter

Data e Publikimit: 18/03/2008

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.