Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Sonic Generations

Elektronikë / Lojra

Sonic Generations

nga Grepi Outlet

4.900 Lekë
3.300 Lekë

Publikuesi: SEGA

Zhvilluesi: Sonic Team

Zhanret: Aksion

Data e Publikimit: 01/11/2011

Numri i Lojtareve: 1

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.