Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Cars 2

Elektronikë / Lojra

Cars 2

nga Grepi Outlet

6.600 Lekë
3.300 Lekë

Publikuesi: Disney Interactive Studios

Zhvilluesi: Avalanche Software

Zhanret: Gara

Data e Publikimit: 21/06/2011

Numri i Lojtareve: 4

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.