Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Sonic & All-Stars Racing Transformed

Elektronikë / Lojra

Sonic & All-Stars Racing Transformed

nga Grepi Outlet

4.600 Lekë
3.300 Lekë

Publikuesi: SEGA

Zhvilluesi: Sumo Digital

Zhanret: Gara

Data e Publikimit: 20/11/2012

Numri i Lojtareve: 2

Shënim: Lojrat janë të gjitha origjinale dhe në ambalazhin e fabrikës.